Individuele Therapie

Krijg met behulp van een psycholoog weer meer grip en zelfvertrouwen

Soms loop je even vast in het leven, kom je er zelf even niet meer uit. Soms loop je al veel langer vast, maar was het moment er nog niet om de stap naar individuele therapie bij een psycholoog te zetten. In welke situatie jij je ook bevindt, samen zullen we kijken naar de beste manier om voor jou een duurzame verandering te bewerkstelligen. Zo snel als kan natuurlijk, maar vooral met het doel om blijvende positieve resultaten te behalen. Gedurende de eerste paar gesprekken zullen we samen onderzoeken waar je tegen aan loopt en hoe ik je daar het beste bij kan helpen. Ik geloof dat therapie het beste resultaat oplevert als jij je in de sessies veilig genoeg voelt om jezelf open te stellen en er voldoende ruimte is voor jouw verhaal en eigen inbreng. Daarbij zullen de diverse technieken die ik me door de jaren heen eigen heb gemaakt zorgen voor voldoende structuur, wetenschappelijke onderbouwing en reflectie op het veranderproces. 

Mensen melden zich bij mij met een breed scala aan problemen, zoals: overspannenheid/stressklachten en burn-out, bindings-en verlatingsangst, relatieproblemen, onverwerkte emoties, angstgevoelens en somberheid. Veel mensen lopen al jaren rond met een verhoogd niveau van stress in hun lijf, er hoeft maar het minste te gebeuren en hun lichaam schiet in vlucht-of vechtmodus. En de meeste mensen zijn zich hier niet eens echt van bewust. Als dit maar lang genoeg duurt zullen er uiteindelijk problemen ontstaan: lichamelijke klachten, problemen in je relatie met je partner, ouders of vrienden of problemen op het werk. Samen met jou wil ik kijken naar waar het 'mis' gaat, wat de onderliggende oorzaak van je problemen is. Door daar goed zicht op te krijgen en bewustwording in te creëren, heb je al een grote stap gezet in het veranderproces. 

Tijdens de sessies maak ik aansluitend op elkaar gebruik van diverse technieken vanuit onder andere:

- De hechtingstheorie

- Gezins-en relatietherapie (systeemtherapie)

- Cognitieve gedragstherapie

- Traumatherapie

- Polyvagaal-theorie en stress-reductie

Wil je meer weten over mijn werkwijze bij individuele therapie of heb je een andere vraag? Neem dan via onderstaand contactformulier contact met mij op en dan krijg je snel een bericht terug.

Je hebt voor individuele therapie geen verwijzing nodig, ik heb geen afspraken met zorgverzekeraars. Een sessie van 1 uur kost €90,-. In sommige gevallen vergoed je werkgever de kosten voor een psycholoog. Sessies vinden plaats in Utrecht.

Psycholoog in Utrecht

Beter Verbinden

Individuele therapie

Relatie therapie

Ouder-Kind therapie

Werk aan je zelfvertrouwen, zelfbeeld, liefdesrelatie, stress en gehechtheidsbehoeften met behulp van een ervaren en betrouwbare psycholoog in het centrum van Utrecht.

www.beterverbinden.nl

info@beterverbinden.nl
06-53471062

Neem contact op voor meer informatie

© Copyright Beter Verbinden, 2020