Trainingen over gehechtheid

Individuele training of in company training

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van de noodzaak om aandacht te hebben voor een goede hechtingsrelatie met hun kindje(s). Ook is het mijn doel om volwassenen die nu tegen problemen aanlopen in het aangaan van een relatie, of in het behouden van een duurzame relatie, te ondersteunen vanuit de hechtingsprincipes. Veel relatieproblematiek kan worden verklaard vanuit de vroegere hechting. 1 op 1 therapie of relatietherapie is een prachtig middel om diepgaande verandering te bewerkstelligen bij matige tot ernstige problemen op het gebied van zelfbeeld, liefdesrelaties en hechting met je kindje. 

 

Maar niet voor iedereen is 1 op 1 coaching passend en het is ook niet voor iedereen nodig. Ik ben wel van mening dat het voor iedere ouder de moeite waard is om zich te verdiepen in het opbouwen van een veilige hechtingsrelatie met zijn of haar kindje. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken heb ik een training ontwikkeld, die zich helemaal richt op zelfbeeld, hechting en relaties. Hieronder vind je meer informatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact op door onderaan de pagina een bericht achter te laten. Ik denk graag met je mee welke vorm (training of therapie) het beste bij jou past.

Offline Trainingen

voor particulieren


Eens in de zoveel tijd geef ik een training of workshop op locatie voor mensen die geïnteresseerd zijn in een betere verbinding met zichzelf, hun partner, of hun kindje. Deze training is specifiek, praktisch en focust zich op 1 of enkele specifieke onderwerpen. Klik op de button voor meer informatie over welke trainingen er de komende tijd gepland staan. De trainingen vinden plaats in omgeving Utrecht.

Offline Trainingen
voor organisaties


Heb je of werk je voor een organisatie waarbij mensen met jonge kinderen werken? Of werkt jouw personeel met ouders met jonge kinderen? Dan is het voor jouw organisatie interessant om een training te volgen op het gebied van het versterken van de ouder-kindrelatie op basis van de hechtingsprincipes. Deze trainingen kunnen gegeven worden op diverse locaties in Nederland.

Online Trainingen

voor particulieren

Voor sommige mensen is het volgen van individuele therapie een te intensieve gelegenheid. Of misschien heb je geen duidelijk probleem in 1 van je relaties, maar wil je wel graag meer weten over het aangaan van betere verbindingen met jezelf, je partner of je kind. Dan zijn de online trainingen zeer geschikt voor jou. Klik op de button om te zien welke trainingen er momenteel beschikbaar zijn en welke er op de planning staan.

Psycholoog in Utrecht

Beter Verbinden

Individuele therapie

Relatie therapie

Ouder-Kind therapie

Werk aan je zelfvertrouwen, zelfbeeld, liefdesrelatie, stress en gehechtheidsbehoeften met behulp van een ervaren en betrouwbare psycholoog in het centrum van Utrecht.

www.beterverbinden.nl

info@beterverbinden.nl
06-53471062

Neem contact op voor meer informatie

© Copyright Beter Verbinden, 2020